Schrammek GreenPeel®

En medicinsk naturlig udviklet peeling, der optimerer hudens funktioner fra inderst til yderst, og er en behandling med synlige resultater på kort tid.

Green Peel® er udviklet af hudlæge Dr. Christine Schrammek, som har speciale indenfor aldring og allergi. Peelingen består af urter, alger, mineraler, enzymer og vitaminer og er så naturlig at du kan spise den.

Green Peel® metoden har 4 forskellige behandlinger af forskellig styrke. De giver alle synlige effekter og forbedringer til alle hudtyper og aldersgrupper.

 

Peel4beauty – 395kr

Til den travle som ønsker resultat på kun 30 minutter. Giver en strålende frisk teint, med anti aging effekt, mindsker synligheden af rynker, ar og pigment forandringer.

Fresh up – 795kr

Fresh up er en hel ny behandling som frisker op, giver fugt og energi. Behandlingen er perfekt til en træt hud der har tendens til fine linier og rynker, og virker blødgørende for en fortykket hud. Masken stimulerer og forstærker cellernes regenerering, fugter, opstrammer og aktiverer hudens funktion og renser huden effektivt.

Energy – 995kr

Forbedrer generalt cirkulationen I huden og er effektiv til at mindske de første linier og mindre ar. De frie radikaler udrenses og den både forebygger og udglatter hyperpigmentering. Blødgøre og forbedre grov/tyk hud med let forstørrede porer.
Afhængig af din huds tilstand kan du opleve let til moderat rødme og muligvis en let snurrende fornemmelse. På grund af peelingens efffektive aktivering kan din hud I sjældne tilfælde komme til at skalle (som ved en solskoldning) over de næste dage.

De næste 4 uger bør du undgå direkte sollys.

Green peel Classic – 1795kr

Den oprindelige urte peeling metode, som er anvendt med stor succes i mere end 50 år. En fantastisk behandling du vil sætte pris på. Den sætter gang i hudens stofskifte, stimulere lymfen, er opstrammende, øger dannelsen af collagen, forbedre udskillelse af affaldsstoffer, mildner strækmærker- kort sagt en behandling der virkelig sætter gang i huden, da den arbejder i alle hudens 3 lag. Dr. Schrammek’s herbal peeling er en biologisk dybdepeeling som er særdeles effektiv til fjernelse af ar, misfarvninger, mindske rynker og store porer.

Dr. Schranmek’s herbal peeling består af 24 forskellige urter , der masseres ind i huden. Efter 2-3 dage vil huden begynde at skalle af, man må ikke pille men blot påfører ekstra creme.

På 5 dagen skal man komme til en efterbehandling, hvor fjernelse af de sidste rester af urter og hudskaller udføres, derefter påføres særlige nærende cremer til huden.

Dr. Schrammek behandlingen virker i ca 28 dage efter behandlingen er påbegyndt, men ses tydeligt allerede efter de 5 dage.

Under selve behandlingstiden på de 5 dage, MÅ DER IKKE KOMME VAND PÅ DE BEHANDLEDE OMRÅDER. Der må kun benyttes Dr.Schrammek’s special produkter.

Dybderens – 349kr

Afrensning af huden med maske der åbner porerne, derefter en dybderens for hudorme og diverse urenheder, huden desinficeres og der afsluttes med en anti-bakteriel creme.

Take a break – 395kr

Afrensning, peeling med damp, dybderens og ansigtsmassage i en nærende ansigtsmaske. Tager ca. 45 min

Relax behandling – 595kr

Luk øjnene, slap af og nyd 90 minutters vidunderlig behandling hvor ansigt og hals renses, peeles og masseres. Fødderne får virksomme urtekompresser og dejlig fodmassage.

 

Release peeling – 550kr

Specialbehandling af rynker og furer, ar, stor overfladehinde samt uønsket hårvækst (fine hår)

Heal-up – 695kr / Med release 995kr

Specialbehandling af akne, uren fedtet og åbenporet hud. Er også fantastisk til rødmende, eksem og til den allergisk hud.                                     

Ageless – 795kr / Med release 1095kr

Specialbehandling af slapt væv, sætter gang i hudens stofskifte. Foryngende og opstrammende behandling.